Wij geven regelmatig workshops en voordrachten voor volwassenen en kinderen.

Van zodra er een nieuwe workshop gepland wordt, kan je dat hier terugvinden.

Bel nu voor meer informatie: 0477/72 12 41

Angel Diamond Bronhealing

Angel Diamond Bronhealing

Tijdens het weekend van 14-15 maart 2020 geven we de Angel Diamond Bronhealing cursus voor het eerst in West-Vlaanderen. Meer info hierover vind je hier en op de website van angeldiamond.

Angel Diamond Bronhealing – Guérison de Source

Op 18 en 19 mei 2019 geven we de Angel Diamond Bronhealing cursus in het Frans in Moeskroen. Meer info hierover vind je hier en op de website van angeldiamond.

Maak je eigen dromenvanger

Op 22 april 2018 gaven we in Oostmalle op het event van Kristallen Poort naar aanleiding van hun 20-jarig bestaan, een workshop dromenvangers maken.

Door de vele positieve reacties en de vragen die we kregen, hebben we besloten om deze workshop nog vaker te geven. Wil je een speciaal verjaardagsfeestje waarbij iedereen een creatieve herinnering mee naar huis krijgt? Boek dan onze workshop op locatie. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Een dreamcatcher behoedt je niet alleen tegen nare dromen, maar is ook erg stijlvol en trendy. Een handgemaakte dreamcatcher is niet alleen leuk, het is ook een erg origineel cadeau.
Tijdens de workshop maak je je eigen dromenvanger en ga je naar huis met je eigen creatie en de herinnering aan een leuke namiddag met toffe, inspirerende mensen.
Alle materiaal is aanwezig, maar als je zelf mooie veren of andere bijzonderheden hebt om in je dromenvanger te verwerken, mag je ze gerust meebrengen.