Tevreden cliënten

Hieronder vind je een paar getuigenissen van tevreden cliënten.
We hopen hier binnenkort ook jouw reactie te kunnen zetten.

Reeds na de eerste sessie was mijn pijn veel dragelijker geworden.
Ik kan nu zonder angst voor pijnscheuten in mijn knieën mijn dagelijkse wandeling maken.
Pijn in de knie, L.M. uit A.
Na een amputatie bleef ik pijn hebben in mijn geamputeerd onderbeen. Nadat Paul mij een behandeling had gegeven, was de pijn verdwenen en is ze nooit meer teruggekomen.
Fantoompijn, A.D. uit H.
Ik had reeds jaren last van mijn rug als ik langere tijd moest recht staan of als ik iets zwaars ophefte. Tijdens de eerste behandeling werden mijn rug en mijn bekken uitgelijnd en na nog enkele keren was mijn rug veel sterker geworden.
Rugklachten, E.H. uit H.
Door de constante maatschappelijke druk en stress was ik opgebrand. Na een aantal sessies voelde ik de kracht in mij terug opborrelen en kon ik het innerlijk kind in mezelf terug naar boven laten komen.
Burn-out, A.K. uit M.
Een energetische sessie werkt zeer ontspannend. Voor mij is het een ideaal om eventjes tijd te maken voor mezelf en te ontsnappen aan de dagdagelijkse stress. Bovendien krijg ik kleine bruikbare tips om wat meer rustmomenten in mijn leven in te bouwen.
Stress, K.C. uit G.
Ik heb erg veel last van astma waardoor ik mijn puffer veel nodig heb om toch wat adem te hebben.
Na een behandeling voel ik me veel rustiger en kan ik het gebruik van mijn puffer sterk verminderen. Zo’n behandeling werkt enkele weken door.
Astma, P.B. uit W.