Uitlaatservice

Heb je onvoldoende tijd om je hond zijn dagelijkse wandeling te geven of kan je door omstandigheden tijdelijk je hond niet uitlaten?

Wil je je hond evenveel beweging geven door de week als je zelf kan doen tijdens het weekend of ben je net in het weekend te druk bezet om je hond uit te laten?

Heeft je hond nood aan wat activiteit als je werken bent?

Wij wandelen met je hond op die momenten dat je dat zelf niet kan.
Na de wandeling krijgt uw hond nog wat extra aandacht.

Vakantieoppas

Ga je er enkele dagen of weken tussenuit en kan je hond niet mee? Of heb je om een andere reden een oppas aan huis nodig? Ook dan kan je op ons een beroep doen om voor je hond te zorgen en met je hond te gaan wandelen. Wij komen enkele keren per dag aan huis, verzorgen de hond(en) en de andere dieren en wandelen met je hond zodat je je hond met een gerust hart kan thuis laten.

Voor vakantieoppas wordt per dag een vast tarief van 15 euro voor het eerste half uur en 5 euro per bijkomend kwartier aangerekend, onafhankelijk van het aantal dieren en het aantal bezoeken. Vakantieoppas is meer dan uitlaten alleen. Bij vakantieoppas wordt er immers ook extra gekeken naar het algemeen welzijn van de dieren, wordt er eten en vers water gegeven, worden eventuele ongelukjes opgeruimd en wordt er gekeken dat uw huis in orde is (post uithalen, planten water geven, bij meerdere bezoeken per dag rolluiken op- en neerlaten, …).

Enkele prijsvoorbeelden (prijs per dag):

1 bezoek van 30 minuten: 15 euro
1 bezoek van 45 minuten: 20 euro
1 bezoek van 60 minuten: 25 euro
1 bezoek van 75 minuten: 30 euro

2 bezoeken van 30 minuten: 25 euro
3 bezoeken van 30 minuten: 35 euro
2 bezoeken van 45 minuten: 35 euro
3 bezoeken van 45 minuten: 50 euro
2 bezoeken van 60 minuten: 45 euro

In de regio Wevelgem, Kortrijk, Menen, Ledegem, Moorslede, Harelbeke, Deerlijk rekenen wij geen verplaatsingskosten aan.

Bel nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0477/72 12 41
of contacteer ons