Heb je nood aan ondersteuning op energetisch vlak bij stress, ziekte of ongemak?

Kamp je met pijnen waarvoor geen directe oorzaak kan worden aangeduid en die maar blijven aanslepen?

Wil je je zelf terug in evenwicht brengen in deze hectische tijd?

Ben je op zoek naar een rustpunt om dichter tot jezelf te komen?

Bel nu voor een afspraak: 0477/72 12 41
of contacteer ons

Reeds na de eerste sessie was mijn pijn veel dragelijker geworden.
Ik kan nu zonder angst voor pijnscheuten in mijn knieën mijn dagelijkse wandeling maken.
Pijn in de knie, L.M. uit A.
Na een amputatie bleef ik pijn hebben in mijn geamputeerd onderbeen. Nadat Paul mij een behandeling had gegeven, was de pijn verdwenen en is ze nooit meer teruggekomen.
Fantoompijn, A.D. uit H.
Ik had reeds jaren last van mijn rug als ik langere tijd moest recht staan of als ik iets zwaars ophefte. Tijdens de eerste behandeling werden mijn rug en mijn bekken uitgelijnd en na nog enkele keren was mijn rug veel sterker geworden.
Rugklachten, E.H. uit H.
Ik heb erg veel last van astma waardoor ik mijn puffer veel nodig heb om toch wat adem te hebben.
Na een behandeling voel ik me veel rustiger en kan ik het gebruik van mijn puffer sterk verminderen. Zo’n behandeling werkt enkele weken door.
Astma, P.B. uit W.
Een energetische sessie werkt zeer ontspannend. Voor mij is het een ideaal om eventjes tijd te maken voor mezelf en te ontsnappen aan de dagdagelijkse stress. Bovendien krijg ik kleine bruikbare tips om wat meer rustmomenten in mijn leven in te bouwen.
Stress, K.C. uit G.
Door de constante maatschappelijke druk en stress was ik opgebrand. Na een aantal sessies voelde ik de kracht in mij terug opborrelen en kon ik het innerlijk kind in mezelf terug naar boven laten komen.
Burn-out, A.K. uit M.

In onze groepspraktijk, Vanackerestraat 37 te 8560 Wevelgem geven we je een energetische sessie zodat je lichaam mooi in balans komt. Je bent dan in staat om contact te maken met je ware zelf waardoor je verder kan evolueren naar jouw hogere mogelijkheden. We gebruiken een combinatie van healingtechnieken die jouw energiesysteem helpen opladen, herstellen en opnieuw in evenwicht komen. Tijdens dit proces wordt door jouw lichaam universele energie opgenomen waarbij helende processen worden ondersteund.

Wij zijn trots en vereerd dat we deel mogen uitmaken van het Healer Team van Kristallen Poort.
Bij Mieke hebben we een groot deel van onze opleidingen genoten.