Intuïtief communiceren met dieren

Intuïtief communiceren met dieren 2019-04-17T21:08:22+02:00

Als dierencommunicator maak ik telepatisch contact met uw dier via een foto.

Telepatische communicatie is een basisvorm van communiceren die dieren regelmatig gebruiken, maar die we als mensen verleerd zijn omdat we gericht zijn op verbale communicatie. In iedereen sluimert de basis van de telepatische communicatie, maar doordat we deze vorm van communicatie niet gebruiken, verliezen we onze telepatische vaardigheid. Met de juiste instelling en training hebben we wel nog de mogelijkheid om deze vaardigheid opnieuw te ontwikkelen.

Communiceren met een dier is een proces in twee richtingen. Er is steeds een zender en een ontvanger van boodschappen. Wanneer ik een dier een vraag stel, krijg ik beelden, worden, gedachten, gevoelens en/of emoties door.
Als ik bijvoorbeeld vraag aan een paard welk deel van zijn lichaam pijn doet, voel ik soms pijn in een vergelijkbaar deel van mijn lichaam, bijvoorbeeld in de onderarm, knie, handen, nek, … Het paard kan me ook een beeld doorsturen van het lichaamsdeel waar het pijn heeft of ik kan bijvoorbeeld het paard zien manken. Soms toont het dier me ook hoe het de verwonding opliep of vertelt het me dat. Ik werk als een tolk en als stem voor het dier. Ik neem alle informatie van het dier op en schrijf het dan uit in een verslag zodat de eigenaar van het dier dit kan verstaan.

Ik werk met alle soorten dieren en ik behandel ze allen met respect en mededogen. Alle gesprekken gebeuren via mail zodat ik niet afgeleid word door de omgeving van het dier of door bepaalde lichamelijke kenmerken. Zo is de informatie die ik doorkrijg puur en niet vertroebeld door allerhande invloeden en afleidingen.

Sommige dieren zijn spraakzamer dan andere. Elk dier is een individu met een eigen persoonlijkheid, een eigen agenda en een eigen doel. Sommige dieren willen zelfs goede raad meegeven voor hun mensen.

Het is mijn taak als dierencommunicator om elk dier te respecteren zoals het is en de boodschappen die ze willen overbrengen naar hun mensen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, zonder te oordelen, voor het hoogste goed van zowel dier als mens.

Je kan onder meer een beroep op mij als dierencommunicator doen om:

  • te weten wat je dier graag heeft en wat het niet graag heeft.
  • te vragen waarom je dier ongewenst gedrag vertoont.
  • te vragen hoe hun lichaam aanvoelt, waar ze pijn of ongemak hebben. Deze informatie kan dan gebruikt worden om aan je dierenarts aan te geven wat het dier voelt. (Een dierencommunicator kan nooit een dierenartsbezoek vervangen!)
  • te weten waarom een bepaald dier op jouw pad is gekomen.
  • te vragen of het dier een boodschap heeft voor jou.
  • te vragen of ze gelukkig zijn met hun eten, zadel, deken, stal, kennel, oppas, trainer, …
  • uit te vissen of de hond of het paard dat je wil kopen houdt van de levensstijl die jij aanhoudt (veel wandelen, meedoen aan shows of competitie, speciale training, …).
  • te vragen of je dier klaar is om de regenboogbrug over te steken als het ernstig ziek is of daar hulp bij nodig heeft.
  • te spreken met een overleden dier.
  • ….

Voor een telepatisch contact met jouw dier heb ik een goede foto van het dier nodig waarop de ogen te zien zijn. Deze foto kan per mail gestuurd worden naar dierencommunicatie@energy-of-eden.be. In deze mail stel je je vragen en vergeet je de naam en het geslacht van je dier niet te vermelden. Je krijgt dan na het gesprek per mail een verslagje.

Een telepatisch gesprek met uw dier kost 30 euro.

Geef een gesprek met een dier als kadobon.
Klik daarvoor hier.