Nancy en Paul

Wij zijn Nancy Vandekerkhove en Paul Puttemans, trotse ouders van Keani.

We wonen in Wevelgem, waar wij allebei als energetisch therapeut werken.

Na een turbulente tijd met enkele zware uitdagingen op persoonlijk en gezondheidsvlak is in 2014 onze spirituele reis begonnen. Vanuit een zoektocht naar genezing is Energy of Eden ontstaan. Het is onze roeping om mensen via healing, intuïtieve begeleiding, coaching en ondersteuning in hun persoonlijke groei te helpen het beste uit zichzelf te halen en in hun kracht te staan. Ook brengen we mensen en dieren dichter bij elkaar, in eenheid met elkaar.

Energy of Eden is een praktijk voor energetische healing, innerlijke rust en balans en spirituele en persoonlijke groei. In onze groepspraktijk in de Vanackerestraat 37 te 8560 Wevelgem geven we je een energetische sessie zodat je lichaam mooi in balans komt. Je bent dan in staat om contact te maken met je ware zelf waardoor je verder kan evolueren naar jouw hogere mogelijkheden. We gebruiken een combinatie van healingtechnieken die jouw energiesysteem helpen opladen, herstellen en opnieuw in evenwicht komen. Tijdens dit proces wordt door jouw lichaam universele energie opgenomen waarbij helende processen worden ondersteund. We optimaliseren je energieveld, balanceren je chakra’s en helpen je lichaam om te helen en stress los te laten.

Allebei hebben we verschillende IET-opleidingen gevolgd bij Mieke Michielsen en zijn IET Master Instructor. Daarna zijn we door Mieke in haar Kristallen Poort gevormd tot Angel Diamond Master Facilitator. Deze Angel Diamond Bronhealing is een prachtig samenspel met Engelen en Kristallen. Verder blijven we ons verdiepen, onder andere in de cursussen die Mieke speciaal voor haar Healer Team geeft, waar wij trots en dankbaar deel van uit maken.

Nancy heeft ook in 2013 een opleiding bij Kristina Boey gevolgd als dierencommunicator: zij maakt via een foto intuïtief contact met je dier en kan zo aanvoelen en vragen wat er in jouw dier omgaat. Zij gaat hierbij het gesprek met het dier aan en vertaalt de doorgekregen boodschappen naar de eigenaars van het dier, zonder te oordelen.

In 2015 heeft Nancy ook een mindfulnesstraining gevolgd bij Ingrid Jacobs.

Paul heeft in 2013 een cursus Regensis Touch gevolgd bij Gerdo Schepel en Janet Noordeloos en in 2015 heeft hij een Reiki-inwijding ontvangen.

In 2015 hebben we Vera Hegeman uitgenodigd voor een 3-daagse intensieve cursus Biogenesis. De Biogenesis tools worden vaak in een healing gebruikt om de processen te vergemakkelijken en te ondersteunen.

Als extra toevoeging binnen de praktijk hebben we een cursus ayurvedische gezichtsmassage gevolgd die we combineren met een oorkaarsenbehandeling.

Omdat wij het evenwicht tussen mensen en dieren zeer belangrijk vinden, combineren we ons werk als energetisch healer met een vakantieoppas voor dieren. Zo kunnen de baasjes zonder stress op vakantie gaan terwijl de dieren in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Bovendien geven we ook energetische healing voor dieren. Dieren reageren sterk op energie en hebben vaak baat bij een ontspannende healing.